Запитання про ФранціюТурфірми та оператори

Поставити запитання
Поставте запитання
Експерти та досвідчені туристи дадуть відповідь на ваше запитання.
+ Пояснення до запитання

Ще про Францію
Друзі, хто їздив з "Акордом" у 2016-2017рр у тур "Королівська Франція та Німеччина!" Акцент на дотриманні ПРОГРАМИ, ЯКІ ВОНА ФІРМА ЧАСТО ПОРУШУЄ. Якщо вам сподобався тур, то і я ризикну
7 років тому  •  6 підписників 11 відповідей
Доброго дня! Яку турфірму краще вибрати для екскурсійного туру до Парижа? Звернув увагу на "Путівник", хто що знає про нього?
8 років тому  •  6 підписників 6 відповідей
Прошу написати, хто недавно був у подібному турі з цією турфірмою, поділіться, а то що не спокійно від обраної фірми?
11 років тому  •  1 підписник Відповідей немає
Хтось їздив у цей тур? Поділіться враженням або порадьте якийсь інший з Парижем!
11 років тому  •  3 підписника 4 відповіді
Цікавить не тривалий (7-9 днів) автобусний тур з відвідуванням Парижа
12 років тому  •  3 підписника 2 відповіді
працюю за договором підряду.але зп хороша.рахунки в банку нет.хочу відвідати студентські курси в парижі.є запрошення з учебки.до цього була чеська віза!чи відкриють мені мультивізу французьку??
13 років тому  •  2 підписника 1 відповідь
і можна саме цей готель.
13 років тому  •  1 підписник Відповідей немає
Доброго дня, порадьте, будь ласка, автобусний тур на 8-10 днів, щоб захоплював Париж і бажано Амстердам (але Амстердам не принципово). Може Поки що на прикметі ось ці два тури: Зірки Європи (http://hottour.dp.ua//shop/2589/desc/zirki-evropi_ та Париж з першого погляду… (http://hottour.dp.ua//shop/5701/desc/new-parizh-s-pervogo-vzgljada). Хтось їздив у ці тури? Може їсти якісь відгуки?
13 років тому  •  6 підписників 9 відповідей
тур на 6-8 днів - кінець березня
13 років тому  •  6 підписників 5 відповідей
Привет Хочу задать вопрос может кто-то знает мне так понравилось путешествовать и я поняла хочу работать в туризме возможно гидом сопровождающим тур может кто-то подскажет как называется эта профессия или посоветует другую болие интересную связанную с путешествиями (как называется специальность по этой профессии чтоб поступить на нее в институт) сколько там платят и стоит ли вообще этим заниматься и нужно ли для этого высшее образование ведь гид сопровождающий наш автобус ни чего такого за мудрого не делал :))) Еще я знаю что в Украине есть список легально зарегистрированных фирм которые отправляют людей работать за рубеж *ПОДСКАЖИТЕ ГДЕ ТАКОЙ ПОСМОТРЕТЬ МОЖЕТ ЗНАЕТЕ САЙТ* и стоит ли вообще это зативать
14 років тому  •  4 підписника 3 відповіді
bereg_ua@mail.ru
14 років тому  •  4 підписника 4 відповіді
Підкажіть гірськолижний курорт для універсальної групи людей (студенти та дорослі), якщо жити в шале, хочеться басейн, ковзанка, всілякі клуби, якщо не кожен день кататися, щоб можна було весело проводити час. Більшість із нас ще ніколи не стояли на лижах. Цікавить Франція.
14 років тому  •  2 підписника 2 відповіді
какие документы мне даст тур фирма если я закажу у них тур и имеют ли право забирать загран паспорта во время тура руководители тура как заполнить декларацию в Польше первый раз еду в Аккорд париж Амстердам зажог и привлек *автобусом *
14 років тому  •  12 підписників 76 відповідей
Збираємось на автомобілі до Європи? У якому посольстві простіше відкрити візу і що для цього потрібно?
14 років тому  •  7 підписників 28 відповідей
І які ще потрібні документи і скільки часу готується віза?
14 років тому  •  2 підписника 3 відповіді
Добридень! Хочу з'їздити до Парижа у вересні, розглядаю авіа-варіант від Акорду (Прага+Париж, тур "В обіймах краси"). Може хтось літав сам у такі майже індивідуальні тури? (особливо стосується дівчат, у плані безпеки) Чи приєднують таких туристів до груп, якість екскурсій? Заодно шукаю попутнику))
15 років тому  •  8 підписників 17 відповідей
Добридень! З хлопцями хочемо поїхати в тур "Париж, квіти... та компліменти" з Акордом...(Бремен, Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Кельн, Дрезден, Вроцлав, Львів)... Поділіться, будь ласка, хто їздив, враженнями . Спасибі заздалегідь.
15 років тому  •  2 підписника 2 відповіді
У червні збираємося поїхати в тур "Лазурна інтрига" (Угорщина-Словенія-Італія-Франція-Австрія) з Акорд-туром (Львів). Як нам стало відомо, цей тур – прем'єра 2010 року. Якось стрімко бути "піонером"? Може бути хтось вже випробував на собі всі "принади"? Поділіться, чого чекати
15 років тому  •  5 підписників 5 відповідей
Хочемо поїхати в тур Варшава-Вроцлав-Прага-Дрезден-Париж(3дня)-Берлін. Пукають тривалі переїзди та відсутність харчування. Поділіться досвідом та враженнями ті, хто переніс подібне. Буду вдячна за всі поради.
15 років тому  •  2 підписника 2 відповіді
Підкажіть будь ласка, хто практикував подорож до Парижа з Німеччини, а саме, Кельна, Дортмунда через російськомовні агенції в Німеччині. Поділіться досвідом та враженнями. спасибі
16 років тому  •  2 підписника 1 відповідь
Який туроператор краще вибрати для поїздки на о. сент маартен у філіпсбург? спасибі З повагою Сергій
16 років тому  •  1 підписник Відповідей немає
хочемо поїхати вдвох із чоловіком на 8 днів у середині липня
16 років тому  •  2 підписника 1 відповідь
Підкажіть, пліз, туроператора по о.Сент Мартен Антійські острови.
16 років тому  •  2 підписника 2 відповіді
Всім привіт. Може хтось літав із «ТурТревел» (http://tourtravel.net.ua/) у Париж? Ціни на сайті здаються більш-менш, тепер цікавлять відгуки про компанію. Або запропонуйте інших :)
16 років тому  •  немає підписників 3 відповіді
в якому готелі зупинитися, щоб не зіпсувати вражень від парижа і як в готелі можна отримати звичайний номер.
17 років тому  •  1 підписник 3 відповіді
Хто їздив до Діснейленду, розкажіть, як краще їхати, через яку тур фірму і взагалі про враження. Спасибі!
17 років тому  •  немає підписників 5 відповідей
Усі запитання
Франція
Діснейленд Куршевель Ніцца о. Сент Мартен Париж Страсбург Шамоні
ще
ще